Geen afbeelding "Al vanaf 1991 een begrip in Montferland en omstreken"

De minimale bestelhoeveelheid per gekozen gerecht is voor 10 personen. Als richtlijn kunt u uitgaan van (afhankelijk van de door u gekozen voorgerechten) twee tot drie hoofdgerechten per persoon. Een hoofdgerecht bestaat uit ± 100 gram vlees/vis per gerecht.
Deze hoofdgerechten kunt u naar eigen keuze aanvullen met gebakken aardappelen, rijst, een warme groente naar keuze en/of rauwkost.
Onze rundvleessalade en tonijnsalade zijn ook per kilogram te bestellen. De puddingen kunt u per stuk bestellen.

Onze catering is inclusief: de warmhoudbakken, schalen, serveerbestek, een stevige kwaliteit kunststoffen wegwerp servies en servetten. Indien u porseleinen borden en restaurant bestek wenst te huren, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 1,00 per persoon.

Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Bezorgkosten in Wehl, Beek en Kilder: € 15,00. Bezorgen in Doetinchem, Didam en Zevenaar: € 20,00.
De warmhoudbakken en toebehoren worden (in overleg over het tijdstip) door u teruggebracht.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag bij uw keuze.
Telefoonnummer: 0316 200 202 of mail naar: info@debourgondier-beek.nl 

Wij zijn ook buiten onze openingstijden aanwezig voor aanvullende werkzaamheden en o.a. catering.
Onze mail wordt dagelijks meerdere malen gecontroleerd en indien van toepassing beantwoordt.

“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.