15 oktober, de start van het wildseizoen!

Op 15 oktober is de start van het wildseizoen. U kunt, naast ons uitgebreide buffet weer genieten van de verschillende wildgerechten die onze keuken voor u heeft geselecteerd, zoals hertenbiefstuk, wildgoulash en wildzwijnshaas, natuurlijk met bijpassende garnituren zoals rode kool en stoofpeertjes.

Als u thuis of op locatie met uw gezelschap wilt genieten van onze wildgerechten dan hebben wij een speciaal "wildbuffet" voor u samen gesteld:  Bospaddestoelensoep, zwijnshaasmedaillon met spek omwikkeld, wildgoulash, gekonfijte eendenbout in sinaasappelsaus, aardappelgratin, rode kool met appeltjes en stoofpeertjes. De prijs voor dit complete buffet is € 17,75 per persoon (te bestellen vanaf 10 personen). 

U kunt tevens onze wildgerechten als afhaalmaaltijd bestellen, onderstaande gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, rode kool met appeltjes of spruitjes en een stoofpeertje.
Onze afhaalmaaltijden zijn te bestellen tot en met 9 personen: vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van onze catering.

Wildgoulash €  14,50 per persoon
Zwijnshaasmedaillon met spek omwikkeld  €  15,50 per persoon
Hertenbiefstuk in rode portsaus  €  18,75 per persoon           

Heeft u nog vragen of andere wensen? Wij helpen u graag bij uw keuze.                                          

Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.