21 juni Vaderdagbrunch.

 Vaderdagbrunch.

Een super begin van vaderdag! Vanaf 11.00 tot 14.00 uur ontvangen wij u voor onze uitgebreide vaderdagbrunch:
Samengesteld uit een keur van luxe hartige en zoete broodjes en broodsoorten, vleeswaren, kaassoorten, rauwkost, verschillende salades, warme gerechten zoals een pasteitje met rundvleesragout, beenham, omelet, rundvleeskroket, bittergarnituren, gehaktballetjes, kipsaté en een selectie van ijs en bavaroissoorten. Inclusief koffie, thee, melk, appelsap, dubbelfriss en jus d'orange (overige consumpties worden apart berekend).
Prijs per persoon € 24,50 kinderen t/m 12 jaar € 11,50 (0 t/m 3 jaar gratis).

Of verras vader met ons dinerbuffet: vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur serveren wij ons uitgebreide dinerbuffet.
Reserveren kan via: www.debourgondier-beek.nl/reserveren/ of bel: 0316 200202.

Liever thuis genieten? Kijk op www.debourgondier-beek.nl/catering/ voor onze catering mogelijkheden vanaf 10 personen.
Voor kleinere gezelschappen tot en met 9 personen kunt u een keuze maken uit onze afhaalmaaltijden www.debourgondier-beek.nl/afhaalgerechten/


Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.