Bourgondisch Proeven op 8 en 9 juli

Bourgondisch Proeven op 8 en 9 juli

Het was in december 2016 alweer 25 jaar geleden dat de deuren van Restaurant De Bourgondiër openden. Dat vieren wij  op 8 en 9 juli met het evenement Bourgondisch Proeven. De parkeerplaats aan de Arnhemseweg 11 verandert dan van 12 tot 20 uur in een gezellig smaakplein. Gasten kunnen voor een klein bedrag de bijzondere lekkernijen van vaste leveranciers proeven. Deze dagen zijn ook de beroemde dinerbonnen van € 34,50 te koop voor € 22,50. (*De dinerbon is geldig tot en met 1 juni 2018. Op zaterdagen en zondagen geldt een toeslag van € 5,00. U kunt de bon niet inwisselen tijdens de kerstdagen. Alleen contante- of pinbetaling). Bovendien is er een verloting, waarbij een diner voor twee, luxe messensets en een weekend rijden in een cabrio te winnen zijn.

De vertrouwde leveranciers van De Bourgondiër dragen graag bij aan de feestvreugde. Zo grilt vakslager Herman Eppink vleesspecialiteiten op een grote houtskool BBQ en laat Hanos de gasten bijzondere vis- en kaassoorten proeven. Caterina Natalone bakt pizza’s in een authentieke Italiaanse houtoven en het toetje is het ambachtelijk gemaakte ijs van Esvica. Elk gerechtje wordt extra lekker met een bijpassend speciaalbiertje of wijn van de Terborgse Wijncentrale. Natuurlijk is er ook frisdrank en niet te vergeten verse koffie van Peeze en groene thee, die de bezoekers aan Bourgondisch Proeven. zelf kunnen samenstellen met verse kruiden uit de pluktuin van kwekerij Groeiend Groen. Voor de liefhebbers zijn er extra ingrediënten die aan de thee kunnen worden toegevoegd, zoals citroen en honing.

Gezelligheid voor jong en oud
Er is gezorgd voor leuke muziek en kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen. Het team van de Bourgondiër is ervan overtuigd dat bezoekers van het evenement thuis niet meer hoeven te koken. De gasten kunnen deze dagen een echt bourgondische middag en avond beleven.

Sonja en Gerard Thuijs en de brigade van De Bourgondiër hebben ervoor gezorgd dat het restaurant in de wijde omgeving van Montferland een begrip is. Door de bourgondische gastvrijheid voelt jong en oud zich thuis. De gasten kunnen de tijd nemen om te genieten van het vermaarde buffet, want een tafel is de hele avond voor hetzelfde gezelschap gereserveerd. De warme en koude gerechten worden steeds vers bereid en aangepast aan het seizoen. Bedrijven, maar ook particulieren kunnen er ook verse maaltijden afhalen, dat kan al voor één persoon. Tijdens bijzondere (feest)dagen is het brunchbuffet of de high tea erg populair. Op andere dagen kunnen gezelschappen vanaf 25 personen hiervoor een afspraak maken.

Volg hier De Bourgondiër op Facebook en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

De Bourgondiër - Arnhemseweg 11, 7037 CX  BEEK - 0316-200202 - debourgondier-beek.nl

 

Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.