Bourgondisch Proeven. op 8 en 9 juli

Noteer alvast in uw agenda:
8 en 9 juli Bourgondisch Proeven. beide dagen van 12:00 tot 20:00 uur

We bestaan inmiddels 25 jaar en dat vieren we graag met u. Onze parkeerplaats wordt op 8 en 9 juli een smaakplein, waar u voor een klein bedrag de bijzondere lekkernijen van onze vaste leveranciers kunt proeven:

Vakslager Herman Eppink grilt specialiteiten op een grote houtskool BBQ. Daarnaast kunt u bij Hanos bijzondere vis- en kaassoorten proeven. Esvica schept ambachtelijk ijs en Caterina Natalone bakt authentieke Italiaanse pizza in een houtoven. Er is een heuse 'thee pluktuin' van kwekerij Groeiend Groen en Peeze schenkt verse koffie.

Elk gerechtje wordt extra lekker met een bijpassend speciaalbiertje of wijn van de Terborgse Wijncentrale. Natuurlijk schenken we ook frisdrank.

Dinerbonnenactie: Dit jaar vindt onze spectaculaire dinerbonnenactie plaats op 8 en 9 juli tijdens ons eigen evenement Bourgondisch Proeven.
U betaalt op 8 en 9 juli maar € 22,50* voor een buffetbon van
€ 34,50. U mag er net zoveel kopen als u wilt (betaling contant of met pinpas).
(*De dinerbon is geldig tot en met 1 juni 2018. Op zaterdagen en zondagen geldt een toeslag van € 5,00. U kunt de bon niet inwisselen tijdens de kerstdagen). U kunt hier meer lezen over Bourgondisch Proeven.

 

Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.