Pinksteren bij De Bourgondiër !

Pinksterbrunch bij De Bourgondiër op eerste Pinksterdag.

Aanvang vanaf 11.00 uur, einde brunch om 14.00 uur.
Onze uitgebreide brunch bestaat uit gesorteerde luxe hartige en zoete broodjes en broodsoorten, soepen, vleeswaren, kaassoorten, fruitsalade, rauwkost, rundvleessalade, gerookte zalm, tonijnsalade, omelet, pasteitje met ragout, rundvleeskroket, beenham, diverse nagerechten en zoete lekkernijen. Inclusief  koffie, thee, melk, appelsap en jus d’orange. (De overige consumpties zijn niet inbegrepen, deze worden apart berekend).
Prijs per persoon € 24,50 kinderen t/m 12 jaar: € 11,50 (0 t/m 3 jaar gratis).

Dinerbuffet op Eerste en Tweede Pinksterdag. Wij heten u van 16.00 uur tot 20.00 uur van harte welkom!
Reserveren kan via 0316-200202  of reserveer online via de website: http://www.debourgondier-beek.nl/reserveren/

Natuurlijk kunt  ook thuis genieten van onze catering: Ook heelijk bij de BBQ!
Bijvoorbeeld rundvleessalade, tonijnsalade (beiden zijn opgemaakt of per kilogram te bestellen) diverse rauwkostsoorten, visschotels, verschillende tapashapjes, soepen of bavarois. 

Kijk op de website voor de diverse mogelijkheden. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bellen op 0316-200202 of kijk op: http://www.debourgondier-beek.nl/catering

Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.