Spectaculaire dinerbonnen actie op 29 juni aanstaande!

Ook dit jaar zullen wij op de Wehleriade in Wehl aanwezig zijn met onze spectaculaire dinerbonnen actie. Alleen tijdens de Wehleriade op 29 juni aanstaande betaalt u slechts € 22,00 voor een buffet ter waarde van € 34,50.
Bij inlevering van de bon op zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 5,00 per buffet en de bon is niet in te wisselen tijdens de kerstdagen. De dinerbon is geldig tot en met 1 juni 2017. Alleen bij contante- of pin betaling. Er is een mobiele pinautomaat aanwezig. U vindt ons in onze stand aan het Wilhelminaplein (voor deze gelegenheid omgetoverd tot smaakplein).  Op = op!

Kijk voor informatie over de Wehleriade op: http://wehleriade.nl/

Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.