Wildgerechten bij De Bourgondier

U kunt vanaf 17 oktober weer genieten van de verschillende wildgerechten die onze keuken voor u heeft geselecteerd zoals hertenbiefstuk, wildgoulash en wildzwijnshaas, natuurlijk met bijpassende garnituren zoals rode kool en stoofpeertjes.

U kunt tevens onze wildgerechten als afhaalmaaltijd bestellen, de afhaalmaaltijden worden geserveerd met gebakken aardappelen, rode kool met appeltjes óf spruitjes en een stoofpeertje. Onze afhaalmaaltijden zijn te bestellen tot en met 9 personen: vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van onze catering. Kijk voor onze overige afhaalgerechten op: http://www.debourgondier-beek.nl/afhaalgerechten/ 

Afhaal-wildspecialiteiten: 
Wildgoulash €  17,50 per persoon
Zwijnshaasmedaillon met spek omwikkeld  €  19,50 per persoon
Hertenbiefstuk in rode portsaus  €  20,75 per persoon           

Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.