Wildseizoen 2014

Het wordt weer kouder en de dagen worden korter....
Op 15 oktober is de officiële start van het wildseizoen 2014.
Naast ons uitgebreide buffet bieden wij ook een aantal heerlijke wildgerechten: hertenbiefstuk, wildgoulash
en gekonfijte eendenbout. Natuurlijk met passende garnituren zoals rode kool en stoofpeertjes.
Deze gerechten kunt u ook als meeneemmaaltijd afhalen. .
Terug naar nieuws overzicht
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.