Reserveren "Al vanaf 1991 een begrip in Montferland en omstreken"

Reserveren: (scroll naar beneden voor het reserveringenformulier)

Onze openingstijden:           

Dinerbuffet:
Donderdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur
Zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur

Maandag, dinsdag en woensdag: openingstijden op aanvraag (vanaf 25 personen) 

Online reserveren:  Uw online reservering wordt binnen 24 uur beantwoordt. U ontvangt direct na het invullen van het reserveringsformulier een kopie van uw aanvraag op het door u opgegeven mailadres. Heeft u deze kopie niet direct ontvangen?  Wij hebben uw mail dan niet ontvangen, controleer dan alstublieft uw ingevulde mailadres. 

Alleen wanneer uw reservering door ons is bevestigd is deze definitief. Onze bevestiging niet ontvangen? Kijk dan of deze niet in uw map "ongewenste berichten" (spam) terecht is gekomen.  

Telefonisch reserveren: 0316 200202.  Wanneer u voor de dag zelf wilt reserveren kunt u tot 16.00 online reserveren, wilt u na 16.00 uur svp telefonisch reserveren

Vanaf 1 oktober kunt u weer reserveren voor ons kerstbuffet. Wij serveren tijdens de kerstdagen ons dinerbuffet in een sfeervolle kerst-ambiance. De prijs voor volwassenen is € 45,00 per persoon (exclusief consumpties), voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 24,50 per kind (exclusief consumpties), voor kinderen van 2 t/m   3 jaar €  7,50 per kind (exclusief consumpties)

Openingstijden kerst:
25 december** 
Dinerbuffet van 14.00 uur tot 18.00 uur (deze tijd is inmiddels "vol" gereserveerd)
Dinerbuffet van 19.00 uur tot 23.00 uur (nog enkele tafels beschikbaar)

26 december **
Dinerbuffet van 14.00 uur tot 18.00 uur  (deze tijd is inmiddels "vol" gereserveerd)
Dinerbuffet van 19.00 uur tot 23.00 uur (nog enkele tafels beschikbaar)

Wij zijn ook buiten onze openingstijden aanwezig voor aanvullende werkzaamheden en o.a. catering. Onze mail wordt dagelijks meerdere malen gecheckt en indien van toepassing beantwoordt. Uw ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw reservering. Uniforme voorwaarden Horeca uniforme_voorwaarden__horeca_nederlands.pdf_1 zijn van toepassing.                                            

Reserveringsformulier








“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.